Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Strbske Pleso, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Strbske Pleso ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Strbske Pleso sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Strbske Pleso hittar ni 8 liftar som totalt har en liftkapacitet på 7570 personer/timme. Det finns här 8 kilometer preparerade pister totalt, varav 2 kilometer är blåa pister och 5 kilometer röda pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1824 meter, vilket ger en fallhöjd på 444 meter. Den längsta pisten som finns i Strbske Pleso är 2.3 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 26 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Strbske Pleso finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Strbske Pleso

Vill man flyga till Strbske Pleso så ligger flygplatsen John Paul II Balice, Krakow närmast, på ett avstånd av 108 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Strbske Pleso

Skidorter nära Strbske Pleso är bland annat Podbanske (12 kilometers avstånd), Tatranska Lomnica (16 kilometers avstånd) och Zakopane (21 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Strbske Pleso

Hos oss hittar ni totalt 87 hotell, lägenheter och stugor/hus i Strbske Pleso.
62 boenden
Pris/natt från: 270 kr
2 boenden
Pris/natt från: 337 kr
5 boenden
Pris/natt från: 506 kr
17 boenden
Pris/natt från: 562 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2978 kr

Vi arrangerar skidresor till Strbske Pleso

Active Ski Travel