Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Donovaly

Vägbeskrivning till Donovaly

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Donovaly, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Donovaly

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Donovaly, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Donovaly 1 856 km, 19 timmar 46 min
Göteborg - Donovaly 1 448 km, 17 timmar 55 min
Malmö - Donovaly 1 190 km, 14 timmar 40 min
Helsingborg - Donovaly 1 280 km, 15 timmar 11 min
Lund - Donovaly 1 094 km, 15 timmar 16 min
Växjö - Donovaly 1 484 km, 16 timmar 31 min

Vägbeskrivning flygplatser till Donovaly

Hitta rätt till Donovaly från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Donovaly. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Vienna International - Donovaly 294 km, 3 timmar 7 min