Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Zieleniec, Polen

Söker ni information om skidortern Zieleniec? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Fallhöjden är som mest på 214 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1025 meter. Säsongen för skidåkning i Zieleniec är vanligtvis från december till början april.

Vill man flyga till närheten av Zieleniec ligger flygplatserna Prague-Ruzyne Airport och John Paul II Balice närmast på 153 respektive 244 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Zieleniec är t ex Ramzova-Petrikov, Pec pod Snezkou och Spindleruv Mlyn.

Hotell & boende i Zieleniec

Hos oss hittar ni totalt 58 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zieleniec.
48 boendealternativ
Pris/natt från: 232 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 309 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 439 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt