Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Zieleniec

Zieleniec, Polen

Om ni planerar ni för en skidsemester till Zieleniec i Polen så hittar här ni både information om skidsystemet i Zieleniec, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Zieleniec är början av december till början av april.

Zieleniec erbjuder totalt 21 kilometer pister, varav 13 kilometer är blåa lite enklare pister och 7 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 31 liftar som kan ta 37336 personer/timme uppför backarna. Högsta pisten finns på 1025 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 285 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Zieleniec. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flyg till Zieleniec

För er som vill flyga ner till Zieleniec så är det flygplatsen Prague-Ruzyne Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Zieleniec är 153 kilometer.

Närmaste skidorter till Zieleniec

Dolní Morava är närmaste skidort till Zieleniec med ett avstånd på 37 kilometer. Andra skidorter nära är Ramzova-Petrikov, 51 kilometers avstånd, och 61 kilometer från Zieleniec ligger Pec pod Snezkou.

Hotell & boende i Zieleniec

Hos oss hittar ni totalt 19 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zieleniec.
17 boenden
Pris/natt från: 242 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2174 kr