Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Pec pod Snezkou

Pec pod Snezkou, Tjeckien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Pec pod Snezkou? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Pec pod Snezkou och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Pec pod Snezkou sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Pec pod Snezkou hittar ni 14 liftar som totalt har en liftkapacitet på 14456 personer/timme. Det finns här 13 kilometer preparerade pister totalt, varav 5 kilometer är blåa pister och 7 kilometer röda pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1215 meter, vilket ger en fallhöjd på 385 meter. Den längsta pisten som finns i Pec pod Snezkou är 1.5 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Pec pod Snezkou finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Pec pod Snezkou

Vill man flyga till Pec pod Snezkou så ligger flygplatsen Prague-Ruzyne Airport närmast, på ett avstånd av 123 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Pec pod Snezkou

Inte långt från Pec pod Snezkou ligger skidorten Spindleruv Mlyn, avståndet är endast 10 kilometer. Ni hittar även skidorterna Rokytnice nad Jizerou på 19 kilometers avstånd och Szklarska Poreba, 21 kilometer från Pec pod Snezkou.

Hotell & boende i Pec pod Snezkou

Hos oss hittar ni totalt 170 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pec pod Snezkou.
120 boenden
Pris/natt från: 232 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
4 boenden
Pris/natt från: 532 kr
29 boenden
Pris/natt från: 444 kr
16 boenden
Pris/natt från: 908 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Pec pod Snezkou

SnowTrex