Sökalternativ

Spindleruv Mlyn, Tjeckien

Att många åker på skidresor till de stora, kända orterna i Alperna eller i den svenska fjällen är allmänt känt, men varför inte prova på något annat? Varför inte åka till ett ställe där man kan få allt det där man önskar på sin skidsemester och dessutom komma undan rätt billigt?

Ett alldeles ypperligt alternativ när det gäller skid- och snowboardåkning är Tjeckien. Tjeckien som ligger mer eller mindre mitt i Europa har vackra berg och dalar att utforska. I staden Spindleruv Mlyn kan man njuta av superb skidåkning under vinterhalvåret. Denna ort ligger i de norra delarna av Tjeckien, inte så långt från den polska gränsen. Här hittar man alla typer av människor och det finns otaliga aktiviteter att ägna sig åt när man spenderar sin skidsemester i Spindleruv Mlyn.

En metropol i bergen

Väljer man att åka på skidresa till Spindleruv Mlyn kan man räkna med att kunna njuta av allt som kan tänkas finnas på en skidort. Oavsett om det är åkningen man är mest intresserad av eller om nattlivet är det som lockar mest finns det något för alla. Är man ingen expert på att åka utför kan man i stället ge sig ut i längdskidåkningsspåren och låta hela kroppen jobba.

I Spindleruv Mlyn finns det hela 75 kilometer spår att utforska. Är det däremot uppe på toppen av berget man trivs bäst kan man därifrån kasta sig ut i de 20 pisterna som tar en ner till dalen igen. Den högsta punkten mäter 1 310 meter och alla pisterna ger sammanlagt 25 kilometer åkning.

Även snowboardåkarna har massor av bra backar att åka i samt snowparks och halfpipes att trixa i.

Efter en lång dag i backen kan det vara hög tid att njuta av god mat och kanske dansa natten lång. I Spindleruv Mlyn hittar man även massor av bra restauranger, barer och disco. Det är inte alla skidresor som kan erbjuda både gammaldags charm, superb åkning och ett sprudlande nattliv på en och samma gång.

Bo bra – och billigt

I Spindleruv Mlyn kan man hitta alla typer av boende. Här finns allt från vandrarhem och Bed and Breakfast till stugor och lyxhotell. Oavsett om man är en fattig student som vill komma undan så billigt som möjligt eller om man föredrar att lyxa till det på semestern kan man vara säker på att hitta ett passande boende i Spindleruv Mlyn. Att spendera sin skidresa här gör även plånboken glad då priserna oftast är lägre än på många andra skidorter i Europa.

För att ta sig till Spindleruv Mlyn bör man helt enkelt ta sig ner till Prag och sedan ta buss eller taxi till skidområdet. Det går lika bra att ta flyg som tåg eller buss för att ta sig ner till Prag från Sverige. Att slå sig ihop och göra en roadtrip av det hela är också ett alternativ som kan passa bra när man är några stycken.

Åk till Spindleruv Mlyn och upptäck vad detta tjeckiska skidområde har att erbjuda!

Hotell & boende i Spindleruv Mlyn

Hos oss hittar ni totalt 229 hotell, lägenheter och stugor/hus i Spindleruv Mlyn.
83 boendealternativ
Pris/natt från: 389 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 497 kr
103 boendealternativ
Pris/natt från: 356 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 502 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Spindleruv Mlyn