Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Spindleruv Mlyn, Tjeckien

Att många åker på skidresor till de stora, kända orterna i Alperna eller i den svenska fjällen är allmänt känt, men varför inte prova på något annat? Varför inte åka till ett ställe där man kan få allt det där man önskar på sin skidsemester och dessutom komma undan rätt billigt?

Ett alldeles ypperligt alternativ när det gäller skid- och snowboardåkning är Tjeckien. Tjeckien som ligger mer eller mindre mitt i Europa har vackra berg och dalar att utforska. I staden Spindleruv Mlyn kan man njuta av superb skidåkning under vinterhalvåret. Denna ort ligger i de norra delarna av Tjeckien, inte så långt från den polska gränsen. Här hittar man alla typer av människor och det finns otaliga aktiviteter att ägna sig åt när man spenderar sin skidsemester i Spindleruv Mlyn.

En metropol i bergen

Väljer man att åka på skidresa till Spindleruv Mlyn kan man räkna med att kunna njuta av allt som kan tänkas finnas på en skidort. Oavsett om det är åkningen man är mest intresserad av eller om nattlivet är det som lockar mest finns det något för alla. Är man ingen expert på att åka utför kan man i stället ge sig ut i längdskidåkningsspåren och låta hela kroppen jobba.

I Spindleruv Mlyn finns det hela 75 kilometer spår att utforska. Är det däremot uppe på toppen av berget man trivs bäst kan man därifrån kasta sig ut i de 20 pisterna som tar en ner till dalen igen. Den högsta punkten mäter 1 310 meter och alla pisterna ger sammanlagt 25 kilometer åkning.

Även snowboardåkarna har massor av bra backar att åka i samt snowparks och halfpipes att trixa i.

Efter en lång dag i backen kan det vara hög tid att njuta av god mat och kanske dansa natten lång. I Spindleruv Mlyn hittar man även massor av bra restauranger, barer och disco. Det är inte alla skidresor som kan erbjuda både gammaldags charm, superb åkning och ett sprudlande nattliv på en och samma gång.

Bo bra – och billigt

I Spindleruv Mlyn kan man hitta alla typer av boende. Här finns allt från vandrarhem och Bed and Breakfast till stugor och lyxhotell. Oavsett om man är en fattig student som vill komma undan så billigt som möjligt eller om man föredrar att lyxa till det på semestern kan man vara säker på att hitta ett passande boende i Spindleruv Mlyn. Att spendera sin skidresa här gör även plånboken glad då priserna oftast är lägre än på många andra skidorter i Europa.

För att ta sig till Spindleruv Mlyn bör man helt enkelt ta sig ner till Prag och sedan ta buss eller taxi till skidområdet. Det går lika bra att ta flyg som tåg eller buss för att ta sig ner till Prag från Sverige. Att slå sig ihop och göra en roadtrip av det hela är också ett alternativ som kan passa bra när man är några stycken.

Åk till Spindleruv Mlyn och upptäck vad detta tjeckiska skidområde har att erbjuda!

Hyr skidutrustning i Spindleruv Mlyn

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Spindleruv Mlyn.

Boka skidutrustningen online i Spindleruv Mlyn här

Skidskola i Spindleruv Mlyn

I Spindleruv Mlyn kan ni boka 20 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Spindleruv Mlyn här

Hotell & boende i Spindleruv Mlyn

Hos oss hittar ni totalt 219 hotell, lägenheter och stugor/hus i Spindleruv Mlyn.
126 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
3 boendealternativ
Pris/natt från: 561 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 26 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 53 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Spindleruv Mlyn

SnowTrex