Sökalternativ

Boende / hotell (319)
Restauranger (23)

Rokytnice nad Jizerou, Tjeckien

Rokytnice nad Jizerou, välkommen till en lugn och harmonisk liten by lokaliserad mitt i Tjeckiens högsta och mest kända berg, Krkonoše. Rokytnice nad Jizerou är en väldigt berömd skidort som erbjuder dig som gäst flera olika alternativ och skidområden att utnyttja. Områdena erbjuder moderna anläggningar och välvårdade pister i alla svårighetsgrader. Här finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller en van skidåkare. Om du åker på en skidresa till Rokytnice nad Jizerou som nybörjare är det inga problem då skidskola finns och även privata kurser erbjuds. För motionären på skidresan finns det ett 57 kilometer långt längdskidspår att ge sig ut i. Skidbussarna, som har många dagliga avgångar, transporterar dig direkt till det skidområde som passar just dig och din åkning bäst om detta skulle bli nödvändigt.

Det lilla extra du får i Rokytnice nad Jizerou

Förutom skidåkning och vinterglädje erbjuder Rokytnice nad Jizerou en massa aktiviteter vid sidan av. Här finns bland annat bowling, linbanepark, pooler och härliga ridturer. Kanske är du sugen på en massage efter många timmar i backen? Nätterna ska inte heller föraktas, här finns disco för den dansglade och de har öppet långt in på småtimmarna.

Lätt att ta sig till Rokytnice nad Jizerou

Att ta sig till Rokytnice nad Jizerou är inte besvärligt. Närmaste flygplats är Prague-Ruzyne Airport som ligger cirka en timme från Rokytnice nad Jizerou och har många avgångar varje dag. Skulle snön lysa med sin frånvaro står snökanoner redo att pumpa ut fin och åkvänlig snö varje dag. Restauranger, värdshus och mysiga barer finns det gott om i Rokytnice nad Jizerou. Här finns något för alla smaker. Varför inte prova en äkta nationell specialitet som stek med surkål efter en lång dag i backen? Tjeckisk öl hör traditionellt sett till de bästa i världen, inte minst tack vare att pilsnern skapades i just Tjeckien.

Genuina fördelar med en skidresa till Rokytnice nad Jizerou

Byn är liten med sina 3000 invånare. Människorna här sägs vara väldigt hjälpsamma och kärleksfulla och har en enorm gästvänlighet. Detta och kortare väntetider vid liftarna är några av de fördelar du får när du väljer att boka en skidresa till Rokytnice nad Jizerou. Tjeckien är ett land som bara blir mer och mer populärt att åka till. Här står du som turist i centrum. Rokytnice nad Jizerou erbjuder ett brett utbud av boende, allt från vandrarhem och hotell till uthyrning av privata lägenheter och pensionat. Oavsett vad du väljer så är boendet alltid väldigt prisvärt och man kan alltid förvänta sig en lägre prisbild än i andra länder.

Hotell & boende i Rokytnice nad Jizerou

Hos oss hittar ni totalt 319 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rokytnice nad Jizerou.
153 boendealternativ
Pris/natt från: 211 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 263 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
136 boendealternativ
Pris/natt från: 168 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 421 kr