Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Szklarska Poreba

Szklarska Poreba, Polen

Skidorten Szklarska Poreba ligger i Polen och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Szklarska Poreba är vanligtvis från början av december till början av april.

Szklarska Poreba har pister på totalt 12 kilometer, varav 3 kilometer är blåa enkla pister, 6 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 10859 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1315 meter, vilket ger en fallhöjd på 605 meter. För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Szklarska Poreba.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Szklarska Poreba 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Szklarska Poreba

Vill man flyga till Szklarska Poreba så ligger flygplatsen Prague-Ruzyne Airport närmast, på ett avstånd av 120 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Szklarska Poreba

Inte långt från Szklarska Poreba ligger skidorten Harrachov, avståndet är endast 9 kilometer. Ni hittar även skidorterna Rokytnice nad Jizerou på 11 kilometers avstånd och Spindleruv Mlyn, 13 kilometer från Szklarska Poreba.

Skidskola i Szklarska Poreba

I Szklarska Poreba kan ni boka 10 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Szklarska Poreba här

Hotell & boende i Szklarska Poreba

Hos oss hittar ni totalt 864 hotell, lägenheter och stugor/hus i Szklarska Poreba.
842 boenden
Pris/natt från: 227 kr
3 boenden
Pris/natt från: 307 kr
11 boenden
Pris/natt från: 349 kr
4 boenden
Pris/natt från: 699 kr
4 boenden
Pris/natt från: 1454 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Szklarska Poreba

SnowTrex