Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Harrachov, Tjeckien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Harrachov? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Harrachov och andra skidorter inom nära räckhåll. Skidsäsongen i Harrachov sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Skidåkningen i Harrachov är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 80 centimeter. Just idag är 75% av liftarna och 76% av backarna öppna.

I Harrachov hittar ni 4 liftar med en liftkapacitet på 4950 personer/timme. Det finns 8 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 3 kilometer blåa pister, 3 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1020 meter, vilket ger en fallhöjd på 357 meter. Den längsta pisten som finns i Harrachov är 2.2 kilometer. Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Harrachov finns nämligen möjlighet till nattskidåkning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 108 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Harrachov

För er som vill flyga ner till Harrachov så är det flygplatsen Prague-Ruzyne Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Harrachov är 111 kilometer.

Skidorter i närheten av Harrachov

Inte långt från Harrachov ligger skidorten Rokytnice nad Jizerou, avståndet är endast 5 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Szklarska Poreba (9 kilometer) och Spindleruv Mlyn (13 kilometer).

Hyr skidutrustning i Harrachov

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Harrachov. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Harrachov här

Skidskola i Harrachov

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 19 olika klasser och instruktörer i Harrachov som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Harrachov här

Hotell & boende i Harrachov

Hos oss hittar ni totalt 352 hotell, lägenheter och stugor/hus i Harrachov.
273 boendealternativ
Pris/natt från: 29 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 335 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 257 kr
63 boendealternativ
Pris/natt från: 268 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 614 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Harrachov

SnowTrex