Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Pec pod Snezkou

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Pec pod Snezkou, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Pec pod Snezkou

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Pec pod Snezkou, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Pec pod Snezkou 1 089 km, 13 timmar 39 min
Malmö - Pec pod Snezkou 820 km, 9 timmar 33 min
Helsingborg - Pec pod Snezkou 880 km, 11 timmar 37 min
Jönköping - Pec pod Snezkou 1 047 km, 12 timmar 32 min
Norrköping - Pec pod Snezkou 1 289 km, 15 timmar 25 min
Lund - Pec pod Snezkou 852 km, 11 timmar 13 min
Södertälje - Pec pod Snezkou 1 411 km, 16 timmar 45 min
Karlstad - Pec pod Snezkou 1 243 km, 16 timmar 58 min
Halmstad - Pec pod Snezkou 966 km, 12 timmar 8 min

Vägbeskrivning flygplatser till Pec pod Snezkou

Hitta rätt till Pec pod Snezkou från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Pec pod Snezkou. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Prague-Ruzyne Airport - Pec pod Snezkou 203 km, 2 timmar 27 min

Vi arrangerar skidresor till Pec pod Snezkou