Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Ramzova-Petrikov

Ramzova-Petrikov, Tjeckien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Ramzova-Petrikov? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Ramzova-Petrikov och andra skidorter inom nära räckhåll.

Ramzova-Petrikov har 5 liftar och totalt 7 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1351 meter, vilket ger en fallhöjd på 569 meter. Den längsta pisten som finns i Ramzova-Petrikov är 3 kilometer.

Närmaste skidorter till Ramzova-Petrikov

Skidorter nära Ramzova-Petrikov är bland annat Dolní Morava (20 kilometers avstånd), Zieleniec (51 kilometers avstånd) och Pec pod Snezkou (110 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Ramzova-Petrikov

Hos oss hittar ni totalt 33 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ramzova-Petrikov.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 190 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 403 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 358 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr