Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Dolní Morava ligger i Tjeckien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Bästa tiden för att åka skidor i Dolní Morava är december till början av april.

Dolní Morava har 8 liftar och totalt 10 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1232 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 570 meter. Den längsta pisten som finns i Dolní Morava är 3.7 kilometer.

Skidorter i närheten av Dolní Morava

Ramzova-Petrikov är närmaste skidort till Dolní Morava med ett avstånd på 20 kilometer. Andra skidorter nära är Zieleniec, 37 kilometers avstånd, och 98 kilometer från Dolní Morava ligger Pec pod Snezkou.

Restauranger

Det finns 4 restauranger i Dolní Morava och 3 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Tjeckiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 92 hotell, lägenheter och stugor/hus i Dolní Morava.
81 boenden
Pris/natt från:
39 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt
5 boenden
Pris/natt från:
523 kr
4 boenden
Pris/natt från:
896 kr

Relaterade länkar