Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flygplats Reno-Tahoe International Airport i Reno

Reno-Tahoe International Airport i Reno är flygplatsen som är lämpligast att flyga till när ni planerar en skidsemester till närliggande skidorter som till exempel Mount Rose, Northstar At Tahoe och Palisades Tahoe.

Flyg från Sverige

För tillfället finns inga direktflyg till Reno-Tahoe International Airport från Sverige. Ni kan ändå alltid flyga till Reno-Tahoe International Airport via andra städer, observera att flygtiden därmed blir längre men priserna kan fortfarande vara billiga.

Sök och boka flyg till Reno-Tahoe International Airport.

Karta Reno-Tahoe International Airport, Reno