Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Sierra At Tahoe

Sierra At Tahoe, Kalifornien, USA

I staten Kalifornien i USA finns skidorten Sierra At Tahoe som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Skidsäsongen i Sierra At Tahoe sträcker sig i regel från början av december till mitten av april.

Backarna och liftarna i Sierra At Tahoe är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 245 centimeter. Just idag är 28% av liftarna och 98% av backarna öppna.

Sierra At Tahoe har pister på totalt 46 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 23 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 14 liftar, med en totalkapacitet på 23000 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2698 meter, vilket ger en fallhöjd på 674 meter. Den längsta pisten som finns i Sierra At Tahoe är 4 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Flyg till Sierra At Tahoe

Vill man flyga till Sierra At Tahoe så ligger flygplatsen Reno-Tahoe International Airport närmast, på ett avstånd av 82 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Sierra At Tahoe

Skidorter nära Sierra At Tahoe är bland annat Kirkwood (13 kilometers avstånd), Heavenly (21 kilometers avstånd) och Palisades Tahoe (46 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Sierra At Tahoe

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sierra At Tahoe.
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1237 kr