Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kirkwood, Kalifornien, USA

Söker ni information om skidortern Kirkwood? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 67 backar och antalet liftar är 14. Fallhöjden är som mest på 610 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2987 meter. Längsta pisten i Kirkwood är 4 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Kirkwood är november till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 80 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter nära Kirkwood är bland annat Sierra At Tahoe, Heavenly och Dodge Ridge.

Hotell & boende i Kirkwood

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kirkwood.
65 boendealternativ
Pris/natt från: 2071 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt