Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Kirkwood

Kirkwood, Kalifornien, USA

Om ni planerar ni för en skidsemester till Kirkwood i USA så hittar här ni både information om skidsystemet i Kirkwood, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Kirkwood är vanligtvis från slutet av november till slutet av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 200 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Kirkwood. 98% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 100% av liftarna går.

Kirkwood har pister på totalt 65 kilometer, varav 15 kilometer är blåa enkla pister, 30 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 20 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 20820 personer/timme. Högsta pisten finns på 2987 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 610 meter. Den längsta pisten som finns i Kirkwood är 4 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Kirkwood.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Kirkwood 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Kirkwood

För er som vill flyga ner till Kirkwood så är det flygplatsen Reno-Tahoe International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Kirkwood är 94 kilometer.

Närmaste skidorter till Kirkwood

Andra skidorter i närheten av Kirkwood är t ex Sierra At Tahoe som ligger 13 kilometer bort, Heavenly med 32 kilometers avstånd samt Dodge Ridge, som ligger 56 kilometer från Kirkwood.

Hotell & boende i Kirkwood

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kirkwood.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1925 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt