Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Dodge Ridge, Kalifornien, USA

Skidorten Dodge Ridge ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Dodge Ridge sträcker sig i regel från december till april.

I Dodge Ridge finns totalt 10 liftar med tillgång till 59 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2499 meter, vilket ger en fallhöjd på 488 meter. Den längsta pisten som finns i Dodge Ridge är 3 kilometer.

Flygplatser nära Dodge Ridge

Vill man flyga till Dodge Ridge så ligger flygplatsen Reno-Tahoe International Airport närmast, på ett avstånd av 147 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Dodge Ridge

Skidorter nära Dodge Ridge är bland annat Kirkwood (56 kilometers avstånd), Sierra At Tahoe (69 kilometers avstånd) och Heavenly (85 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Dodge Ridge

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Dodge Ridge just nu