Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Kalifornien, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Kalifornien, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Kalifornien

42 liftar
Squaw Valley
29 liftar
Mammoth Mountain
29 liftar
Heavenly
18 liftar
Northstar At Tahoe
14 liftar
Kirkwood

Flest pister i Kalifornien

150 pister
Mammoth Mountain
100 pister
Squaw Valley
94 pister
Heavenly
89 pister
Northstar At Tahoe
84 pister
Sugar Bowl

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Kalifornien

1066 meter
Heavenly
944 meter
Mammoth Mountain
869 meter
Squaw Valley
695 meter
Northstar At Tahoe
674 meter
Sierra At Tahoe

Högsta pisterna i Kalifornien

3368 meter
Mammoth Mountain
3068 meter
Heavenly
2987 meter
Kirkwood
2758 meter
Squaw Valley
2698 meter
Sierra At Tahoe