Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Northstar At Tahoe
Om ni planerar ni för en skidsemester till Northstar At Tahoe i USA så hittar här ni både information om skidsystemet i Northstar At Tahoe, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Northstar At Tahoe sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

I Northstar At Tahoe hittar ni 19 liftar med en liftkapacitet på 36702 personer/timme. Det finns 97 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 25 kilometer blåa pister, 45 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 27 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2624 meter, vilket ger en fallhöjd på 695 meter. Den längsta pisten som finns i Northstar At Tahoe är 2 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Northstar At Tahoe

Flyger man till Reno-Tahoe International Airport kommer man riktigt nära Northstar At Tahoe då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 38 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt.

Skidorter i närheten av Northstar At Tahoe

Skidorter nära Northstar At Tahoe är bland annat Palisades Tahoe (14 kilometers avstånd), Sugar Bowl (20 kilometers avstånd) och Mount Rose (20 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 18 restauranger i Northstar At Tahoe och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Amerikanskt, Bar och Café.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Northstar At Tahoe.
Ett boende
Pris/natt från:
2831 kr
Ett boende
Pris/natt från:
2699 kr