Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Northstar At Tahoe, Kalifornien, USA

Söker ni information om skidortern Northstar At Tahoe? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Northstar At Tahoe finns totalt 18 liftar med tillgång till 89 pister. Högsta pisten finns på 2624 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 695 meter. Längsta pisten i Northstar At Tahoe är 2 kilometer. Skidsäsongen i Northstar At Tahoe sträcker sig i regel från mitten av november till mitten av april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Northstar At Tahoe 40 kilometer preparerade spår.

Squaw Valley är närmaste skidort till Northstar At Tahoe med ett avstånd på 14 kilometer.

Backarna och liftarna i Northstar At Tahoe är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 474 centimeter som mest.

Hotell & boende i Northstar At Tahoe

Hos oss hittar ni totalt 5 hotell, lägenheter och stugor/hus i Northstar At Tahoe.
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1360 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2657 kr