Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sugar Bowl, Kalifornien, USA

Skidorten Sugar Bowl i USA ligger i delstaten Kalifornien, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika.

Här finns det 84 backar och antalet liftar är 14. Högsta pisten finns på 2555 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 457 meter.

Flyg till Sugar Bowl

För er som vill flyga ner till Sugar Bowl så är det flygplatsen Reno-Tahoe International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Sugar Bowl är 54 kilometer.

Närmaste skidorter till Sugar Bowl

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Sugar Bowl ligger Boreal Mountain. Andra skidorter som ligger nära är Palisades Tahoe (14 kilometer) och Northstar At Tahoe (20 kilometer).

Hotell & boende i Sugar Bowl

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Sugar Bowl just nu