Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Boreal Mountain, Kalifornien, USA

Planerar ni för en skidsemester i Boreal Mountain? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Boreal Mountain har 9 liftar och totalt 41 pister. Fallhöjden är som mest på 152 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2347 meter.

Några välriktade stenkast från Boreal Mountain ligger Sugar Bowl, avståndet är endast 4 kilometer.

Hotell & boende i Boreal Mountain

Hos oss hittar ni totalt 48 hotell, lägenheter och stugor/hus i Boreal Mountain.
40 boendealternativ
Pris/natt från: 801 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1332 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1675 kr