Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Rose, Nevada, USA

Skidorten är stängd
Allt i Mount Rose
Boka i Mount Rose
I staten Nevada i USA finns skidorten Mount Rose som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Mount Rose är vanligtvis från mitten av november till slutet av april.

Mount Rose har pister på totalt 60 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 30 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 17600 personer/timme. Högsta pisten finns på 2957 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 550 meter. Den längsta pisten som finns i Mount Rose är 4 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Mount Rose.

Flyg till Mount Rose

Flyger man till Reno-Tahoe International Airport kommer man riktigt nära Mount Rose då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 22 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt.

Närmaste skidorter till Mount Rose

Andra skidorter i närheten av Mount Rose är t ex Northstar At Tahoe som ligger 20 kilometer bort, Palisades Tahoe med 34 kilometers avstånd samt Sugar Bowl, som ligger 39 kilometer från Mount Rose.