Sökalternativ

Mammoth Mountain, Kalifornien, USA

Det kan vara svårt att tro, men i Kalifornien finns riktigt fin skidåkning som dessutom är i världsklass när det gäller terrängpark. Mammoth Mountain, som ligger på de östra sluttningarna av Sierra Nevada, är faktiskt en storfavorit för halfpipe och parkåkning. Hit kommer skid- och brädåkare från hela världen.

Massor med soldagar!

Kalifornien är ju känt för sina många soldagar och det avspeglas även här. Snittet ligger på 300 dagar per år! Det underbara är att snödjupet snittar på mellan 11 och 12 meter.

Kalifornien kan också förknippas med kapital, och det syns även här. Det läggs ned oändligt mycket pengar och tid på att hålla berget i toppskick. Detta gör att parkerna är helt fantastiska och med stort utbud. I dag finns ca 50 hopp, 3 halfpipes och ca 45 rails!

När du besöker Mammoth kan du även göra en dagsuflykt till närbelägna June Mountain som också är mycket trevligt och lite mindre jippo.

Resa till Mammoth

Res till Mammoth med flyg och sedan bil via Reno (ca 3 timmar) eller Los Angeles (ca 5 timmar). Las Vegas är också dryga 5 timmar bort med bil.

Hotell & boende i Mammoth Mountain

Hos oss hittar ni totalt 799 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mammoth Mountain.
778 boendealternativ
Pris/natt från: 812 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 864 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 942 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1590 kr

Vi arrangerar skidresor till Mammoth Mountain