Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mammoth Mountain

Mammoth Mountain, Kalifornien, USA

Det kan vara svårt att tro, men i Kalifornien finns riktigt fin skidåkning som dessutom är i världsklass när det gäller terrängpark. Mammoth Mountain, som ligger på de östra sluttningarna av Sierra Nevada, är faktiskt en storfavorit för halfpipe och parkåkning. Hit kommer skid- och brädåkare från hela världen.

Massor med soldagar!

Kalifornien är ju känt för sina många soldagar och det avspeglas även här. Snittet ligger på 300 dagar per år! Det underbara är att snödjupet snittar på mellan 11 och 12 meter.

Kalifornien kan också förknippas med kapital, och det syns även här. Det läggs ned oändligt mycket pengar och tid på att hålla berget i toppskick. Detta gör att parkerna är helt fantastiska och med stort utbud. I dag finns ca 50 hopp, 3 halfpipes och ca 45 rails!

När du besöker Mammoth kan du även göra en dagsuflykt till närbelägna June Mountain som också är mycket trevligt och lite mindre jippo.

Resa till Mammoth

Res till Mammoth med flyg och sedan bil via Reno (ca 3 timmar) eller Los Angeles (ca 5 timmar). Las Vegas är också dryga 5 timmar bort med bil.

Hotell & boende i Mammoth Mountain

Hos oss hittar ni totalt 911 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mammoth Mountain.
892 boenden
Pris/natt från: 1026 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1091 kr
10 boenden
Pris/natt från: 1190 kr
5 boenden
Pris/natt från: 2008 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt