Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Heavenly

Heavenly, Kalifornien, USA

Om man vill uppleva en skidresa utöver det vanliga bör man packa väskan och åka till Heavenly Ski Resort som ligger vid Lake Tahoe i Kalifornien. Här har man inte bara underbara backar att svischa ner för utan även den bästa tänkbara utsikten då Lake Tahoe’s klarblåa vatten sträcker ut sig nedanför. Här hittar man även den högsta punkten i de omringande bergen, där man kan åka upp till hela 3 060 meters höjd och blicka ut över det fantastiska landskapet. Varför skidorten kallas för Heavenly (himmelskt) förstår man så fort man kommer dit.

Ett rikt utbud

I Heavenly har man många olika typer av nedfarter att välja mellan. Spenderar man sin skidsemester här kan man vara säker på att alla i familjen eller kompisgänget kan hitta backar som passar. Oavsett om man föredrar välpreparerade, breda pister eller orörd terräng finns det gått om båda i Heavenly. Man kan också åka skidor eller snowboard genom skogen eller i någon av de snöparker som finns på skidområdet.

Skidresor till Heavenly innebär att man får tillgång till hela 97 pister med hjälp av de 30 liftar som finns på plats. Man kan även vara säker på att det kommer finnas tillräckligt med snö då det faller i genomsnitt cirka 900 cm snö varje år. De dagar det behövs sätts ett av USA:s största snökanonsystem på och hjälper till att skapa mer snö. Säsongen sträcker sig ända från mitten av november till mitten av april.

Även utanför pisterna finns det mycket att hitta på om man är på skidsemester i Heavenly. I Lake Tahoe-området kan man prova på allt från helikopterturer och luftballongsturer till snöskoterturer runt sjön. När det gäller underhållning och nattliv finns det massor av olika ställen att njuta av detta i Heavenly. Besök mysiga restauranger och barer, livliga nattklubbar eller coola kasinon på din skidresa i Heavenly.

Hur ska man bo?

När det gäller boende i Heavenly finns det massor av alternativ att välja mellan. Känner man sig mest bekväm med sitt ”egna” boende finns det stugor att hyra, men vill man bo ännu mer bekvämt och få mer service kanske ett av alla de hotell som finns på orten passar bättre. Man kan hitta boende i alla prisklasser när det gäller skidresor till Heavenly, så även om man har en tajt budget kan man njuta av sin skidresa lika mycket som alla andra.

Att ta sig till Heavenly är inte svårt. Den närmaste flygplatsen som ligger ungefär en timme bort är Reno-Tahoe International Airport, men man kan även flyga till Sacramento som ligger cirka två timmar bort. Det går även bussar från San Francisco-området direkt till Heavenly. Att hyra bil och köra dit på egen hand är inte heller svårt då flera motorvägar går förbi Lake Tahoe-området.

Hotell & boende i Heavenly

Hos oss hittar ni totalt 56 hotell, lägenheter och stugor/hus i Heavenly.
8 boenden
Pris/natt från: 428 kr
2 boenden
Pris/natt från: 524 kr
15 boenden
Pris/natt från: 428 kr
22 boenden
Pris/natt från: 436 kr
7 boenden
Pris/natt från: 738 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2021 kr