Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Dolomiti Superski, Italien

Karta över skidorter i Dolomiti Superski

Dolomiti Superski i Italien är egentligen en samling av 12 olika mindre skidområden, och inkluderar fler byar än så. Ett enda liftkort för Dolomiti Superski ger er tillgång till hela 1.200 kilometer skidbackar och 26 snowparks! Inom området finns så klart hur mycket som helst att utforska, inte bara vad gäller skidåkningen utan även natur, kultur, mat och mysiga byar.

Förutom nedan listade skidorter och byar så ingår Carezza, Marmolada, Sextner Dolomiten samt Valle Isarco i Dolomiti Superski.

Fakta/pistfakta Dolomiti Superski

Kontinent Europa
Land Italien
Kilometer pister 1200 km
Längskidåkningsspår 1177 km
Antal skidorter 16