Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Obereggen/Val di Fiemme, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Obereggen/Val di Fiemme? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 38 backar och antalet liftar är 18. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2489 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Obereggen/Val di Fiemme är december till april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Obereggen/Val di Fiemme 150 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Treviso Airport som ligger 97 kilometer från Obereggen/Val di Fiemme. Några välriktade stenkast från Obereggen/Val di Fiemme ligger Carezza Ski, avståndet är endast 6 kilometer.

Skidområden Obereggen/Val di Fiemme är del av

Obereggen/Val di Fiemme ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Obereggen/Val di Fiemme

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Obereggen/Val di Fiemme här

Hotell & boende i Obereggen/Val di Fiemme

Hos oss hittar ni totalt 42 hotell, lägenheter och stugor/hus i Obereggen/Val di Fiemme.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 928 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1577 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns