Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Obereggen/Val di Fiemme

Obereggen/Val di Fiemme, Italien

Obereggen/Val di Fiemme är en skidort i Alperna i Italien, och om ni söker information om Obereggen/Val di Fiemme för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Obereggen/Val di Fiemme sträcker sig i regel från slutet av november till slutet av april.

Obereggen/Val di Fiemme är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 109 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Obereggen/Val di Fiemme idag då alla backar och liftar är öppna.

Obereggen/Val di Fiemme har pister på totalt 49 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 32 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 6 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 18 liftar, med en totalkapacitet på 36490 personer/timme. Obereggen/Val di Fiemme är en del av skidområdet Latemar - Obereggen/Pampeago/Predazzo, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2388 meter, vilket ger en fallhöjd på 848 meter. Den längsta pisten som finns i Obereggen/Val di Fiemme är 2.8 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Obereggen/Val di Fiemme. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 150 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Obereggen/Val di Fiemme har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Obereggen/Val di Fiemme

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära Obereggen/Val di Fiemme då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 17 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Treviso Airport (97 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (98 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Obereggen/Val di Fiemme

Inte långt från Obereggen/Val di Fiemme ligger skidorten Carezza Ski, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Predazzo på 10 kilometers avstånd och Moena, 11 kilometer från Obereggen/Val di Fiemme.

Skidområden Obereggen/Val di Fiemme är del av

Obereggen/Val di Fiemme ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Obereggen/Val di Fiemme

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Obereggen/Val di Fiemme här

Hotell & boende i Obereggen/Val di Fiemme

Hos oss hittar ni totalt 49 hotell, lägenheter och stugor/hus i Obereggen/Val di Fiemme.
29 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: 895 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1521 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns