Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Moena, Italien

Skidorten Moena ligger i provinsen Trento i de italienska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Moena. Säsongen för skidåkning i Moena är vanligtvis från början av december till början av april.

Moena är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 90 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Moena har pister på totalt 27 kilometer, varav 12 kilometer är blåa enkla pister, 10 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 16600 personer/timme. Högsta pisten finns på 2340 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 973 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Moena.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Moena 30 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Moena

Snabbaste sättet att ta sig till Moena är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 27 kilometer från Moena, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Treviso Airport, som ligger 91 kilometer bort, och Kranebitten, Innsbruck som har ett avstånd på 101 kilometer till Moena.

Närmaste skidorter till Moena

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Moena ligger Carezza Ski. Andra skidorter som ligger nära är Predazzo (9 kilometer) och Passo San Pellegrino-Falcade (10 kilometer).

Hyr skidutrustning i Moena

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Moena. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Moena här

Skidskola i Moena

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 10 olika klasser och instruktörer i Moena som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Moena här

Hotell & boende i Moena

Hos oss hittar ni totalt 238 hotell, lägenheter och stugor/hus i Moena.
163 boendealternativ
Pris/natt från: 425 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 744 kr
51 boendealternativ
Pris/natt från: 615 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 649 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2167 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Moena

SnowTrex