Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Passo San Pellegrino-Falcade, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Passo San Pellegrino-Falcade? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Passo San Pellegrino-Falcade och andra skidorter inom nära räckhåll.

Passo San Pellegrino-Falcade har 11 liftar och totalt 20 pister. Fallhöjden är som mest på 650 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2600 meter.

Om man tröttnar på backarna i Passo San Pellegrino-Falcade eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 7 restaurangerna som finns att tillgå.

Närmaste flygplats är Treviso Airport som ligger 87 kilometer från Passo San Pellegrino-Falcade. Några välriktade stenkast från Passo San Pellegrino-Falcade ligger Passo Rolle, avståndet är endast 9 kilometer.

Skidområden Passo San Pellegrino-Falcade är del av

Passo San Pellegrino-Falcade ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Passo San Pellegrino-Falcade

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Passo San Pellegrino-Falcade.

Boka skidutrustningen online i Passo San Pellegrino-Falcade här

Skidskola i Passo San Pellegrino-Falcade

I Passo San Pellegrino-Falcade kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Passo San Pellegrino-Falcade här

Hotell & boende i Passo San Pellegrino-Falcade

Hos oss hittar ni totalt 34 hotell, lägenheter och stugor/hus i Passo San Pellegrino-Falcade.
30 boendealternativ
Pris/natt från: 754 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns