Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Passo San Pellegrino-Falcade

Passo San Pellegrino-Falcade, Italien

Passo San Pellegrino-Falcade är en skidort som ni hittar i regionen Bellunoi Italien, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Passo San Pellegrino-Falcade sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Passo San Pellegrino-Falcade har pister på totalt 67 kilometer, varav 20 kilometer är blåa enkla pister, 38 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 15 liftar, med en totalkapacitet på 24480 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2513 meter, vilket ger en fallhöjd på 1323 meter. Den längsta pisten som finns i Passo San Pellegrino-Falcade är 3.7 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 37 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Passo San Pellegrino-Falcade

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära Passo San Pellegrino-Falcade då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 36 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Treviso Airport (87 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (104 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Passo San Pellegrino-Falcade

Inte långt från Passo San Pellegrino-Falcade ligger skidorten Passo Rolle, avståndet är endast 9 kilometer. Ni hittar även skidorterna Moena på 10 kilometers avstånd och Alba, 10 kilometer från Passo San Pellegrino-Falcade.

Skidområden Passo San Pellegrino-Falcade är del av

Passo San Pellegrino-Falcade ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 10 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Passo San Pellegrino-Falcade

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Passo San Pellegrino-Falcade.

Boka skidutrustningen online i Passo San Pellegrino-Falcade här

Skidskola i Passo San Pellegrino-Falcade

I Passo San Pellegrino-Falcade kan ni boka 11 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Passo San Pellegrino-Falcade här

Hotell & boende i Passo San Pellegrino-Falcade

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Passo San Pellegrino-Falcade.
5 boenden
Pris/natt från: 1025 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
3 boenden
Pris/natt från: 1520 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns