Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Passo Rolle, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Passo Rolle? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Passo Rolle har 6 liftar och totalt 11 pister. Högsta pisten finns på 1900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 2250 meter. Längsta pisten har en längd på hela 350 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Passo Rolle ligger flygplatserna Treviso Airport och Marco Polo närmast på 78 respektive 98 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Passo Rolle ligger San Martino di Castrozza.

Skidområden Passo Rolle är del av

Passo Rolle ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hotell & boende i Passo Rolle

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Passo Rolle.
23 boendealternativ
Pris/natt från: 888 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 478 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 420 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1665 kr