Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Passo Rolle, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Passo Rolle? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Passo Rolle har 6 liftar och totalt 11 pister. Högsta pisten finns på 1900 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 2250 meter. Längsta pisten har en längd på hela 350 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Passo Rolle ligger flygplatserna Treviso Airport och Marco Polo närmast på 78 respektive 98 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Passo Rolle ligger San Martino di Castrozza.

Skidområden Passo Rolle är del av

Passo Rolle ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hotell & boende i Passo Rolle

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Passo Rolle.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 406 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 455 kr
29 boendealternativ
Pris/natt från: 399 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1585 kr