Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

San Martino di Castrozza, Italien

San Martino di Castrozza är en skidort som ni hittar i provinsen Trento i de italienska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i San Martino di Castrozza är slutet av november till mitten av april.

San Martino di Castrozza har pister på totalt 60 kilometer, varav 16 kilometer är blåa enkla pister, 32 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 21 liftar, med en totalkapacitet på 30652 personer/timme. Högsta pisten finns på 2357 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 953 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 15 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till San Martino di Castrozza

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära San Martino di Castrozza då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 43 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Treviso Airport, som ligger 74 kilometer bort, och Marco Polo, Venedig som har ett avstånd på 94 kilometer till San Martino di Castrozza.

Närmaste skidorter till San Martino di Castrozza

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från San Martino di Castrozza ligger Passo Rolle. Ni hittar även skidorterna Passo San Pellegrino-Falcade på 13 kilometers avstånd och Predazzo, 16 kilometer från San Martino di Castrozza.

Skidområden San Martino di Castrozza är del av

San Martino di Castrozza ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 10 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i San Martino di Castrozza

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till San Martino di Castrozza.

Boka skidutrustningen online i San Martino di Castrozza här

Skidskola i San Martino di Castrozza

I San Martino di Castrozza kan ni boka 5 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i San Martino di Castrozza här

Hotell & boende i San Martino di Castrozza

Hos oss hittar ni totalt 60 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Martino di Castrozza.
28 boenden
Pris/natt från: 873 kr
Ett boende
Pris/natt från: 470 kr
26 boenden
Pris/natt från: 412 kr
5 boenden
Pris/natt från: 1636 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till San Martino di Castrozza

SnowTrex