Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

San Martino di Castrozza, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till San Martino di Castrozza? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till San Martino di Castrozza och andra skidorter inom nära räckhåll.

San Martino di Castrozza har 17 liftar och totalt 22 pister. Fallhöjden är som mest på 950 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2350 meter.

Utöver skidåkningen utför finns det i San Martino di Castrozza 30 kilometer längskidåkningsspår och 10 restauranger att testa på.

Vill man flyga till närheten av San Martino di Castrozza ligger flygplatserna Treviso Airport och Marco Polo närmast på 74 respektive 94 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från San Martino di Castrozza ligger Passo Rolle.

Skidområden San Martino di Castrozza är del av

San Martino di Castrozza ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i San Martino di Castrozza

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till San Martino di Castrozza.

Boka skidutrustningen online i San Martino di Castrozza här

Skidskola i San Martino di Castrozza

I San Martino di Castrozza kan ni boka 7 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i San Martino di Castrozza här

Hotell & boende i San Martino di Castrozza

Hos oss hittar ni totalt 58 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Martino di Castrozza.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 870 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 468 kr
26 boendealternativ
Pris/natt från: 411 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1631 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till San Martino di Castrozza

SnowTrex