Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till San Martino di Castrozza

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till San Martino di Castrozza, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till San Martino di Castrozza

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till San Martino di Castrozza, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - San Martino di Castrozza 1 642 km, 18 timmar 12 min
Malmö - San Martino di Castrozza 1 376 km, 16 timmar 7 min
Lund - San Martino di Castrozza 1 385 km, 15 timmar 5 min
Gävle - San Martino di Castrozza 2 158 km, 1 dag 0 tim
Borås - San Martino di Castrozza 1 650 km, 17 timmar 56 min

Vägbeskrivning flygplatser till San Martino di Castrozza

Hitta rätt till San Martino di Castrozza från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till San Martino di Castrozza. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Marco Polo - San Martino di Castrozza 135 km, 2 timmar 14 min
Treviso Airport - San Martino di Castrozza 103 km, 1 tim 52 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till San Martino di Castrozza

SnowTrex