Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Predazzo, Italien

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Predazzo i Italien alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Predazzo är slutet av november till slutet av april.

Skidåkningen i Predazzo är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 115 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

I Predazzo hittar ni 18 liftar med en liftkapacitet på 36490 personer/timme. Det finns 49 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 9 kilometer blåa pister, 32 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 6 kilometer svarta pister. Predazzo är en del av skidområdet Latemar - Obereggen/Pampeago/Predazzo, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2388 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 848 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Predazzo finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 150 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Har ni någonsin testa på att åka rodel? Om inte så finns det en rodelbana här där ni kan testa på detta.

Flygplatser nära Predazzo

Flyger man till Bolzano Airport kommer man riktigt nära Predazzo då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 27 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Treviso Airport, som ligger 87 kilometer bort, och Marco Polo, Venedig som har ett avstånd på 106 kilometer till Predazzo.

Skidorter i närheten av Predazzo

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Predazzo ligger Val di Fassa. Ni hittar även skidorterna Moena på 9 kilometers avstånd och Obereggen/Val di Fiemme, 10 kilometer från Predazzo.

Hyr skidutrustning i Predazzo

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Predazzo här

Hotell & boende i Predazzo

Hos oss hittar ni totalt 97 hotell, lägenheter och stugor/hus i Predazzo.
77 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 480 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 687 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 966 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Predazzo

Sunweb