Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Carezza Ski, Italien

Carezza Ski är en skidort som ni hittar i den italienska regionen Sydtyrolen (Bolzano), och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i Carezza Ski är slutet av november till slutet av mars.

Carezza Ski är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 140 centimeter. Idag håller alla liftarna igång, och även alla backar är öppna för skidåkning.

Carezza Ski har pister på totalt 40 kilometer, varav 19 kilometer är blåa enkla pister, 16 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 4 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 13 liftar, med en totalkapacitet på 19640 personer/timme. Högsta pisten finns på 2337 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1155 meter. Den längsta pisten som finns i Carezza Ski är 4.6 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 6 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Carezza Ski

Snabbaste sättet att ta sig till Carezza Ski är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 21 kilometer från Carezza Ski, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Treviso Airport, som ligger 96 kilometer bort, och Kranebitten, Innsbruck som har ett avstånd på 97 kilometer till Carezza Ski.

Närmaste skidorter till Carezza Ski

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Carezza Ski ligger Obereggen/Val di Fiemme. Andra skidorter som ligger nära är Val di Fassa (6 kilometer) och Moena (6 kilometer).

Hyr skidutrustning i Carezza Ski

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Carezza Ski. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Carezza Ski här

Skidskola i Carezza Ski

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Carezza Ski som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Carezza Ski här

Hotell & boende i Carezza Ski

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Carezza Ski.
39 boendealternativ
Pris/natt från: 670 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1231 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1787 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns