Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Carezza Ski, Italien

Söker ni information om skidortern Carezza Ski? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 27 backar och antalet liftar är 14. Fallhöjden är som mest på 1137 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2337 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Carezza Ski är december till början april.

Vill man flyga till närheten av Carezza Ski ligger flygplatserna Treviso Airport och Kranebitten närmast på 96 respektive 97 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Carezza Ski ligger Obereggen/Val di Fiemme.

Hyr skidutrustning i Carezza Ski

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Carezza Ski. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Carezza Ski här

Skidskola i Carezza Ski

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Carezza Ski som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Carezza Ski här

Hotell & boende i Carezza Ski

Hos oss hittar ni totalt 42 hotell, lägenheter och stugor/hus i Carezza Ski.
31 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1279 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1857 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns