Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Älskar du att åka på skidresor till de perfekta backarna och uppleva dagar som innehåller mycket sol och underbara vyer? Då är det till Kronplatz (eller Plan de Corones på italienska) i Italien du ska åka. Med 116 km pister och det moderna skidområdet kommer din skidresa hit garanterat att bli ett minne för livet! Så checka in på ett hotell, en lägenhet eller ett Bed and Breakfast och njut av din semester i Kronplatz.

Skidåkning för hela slanten

Skidresor till Kronplatz erbjuder endast skidåkning av högsta kvalitet och skidorten kan vid behov få upp till 100 procent konstgjord snö. Är du snowboardåkare kommer du inte bli besviken då du har tillgång till Snowpark Kronplatz som är Sydtyrolens största snowboardpark. Parken är belägen vid liften Belvedere och är ett soldränkt område där du kommer att ha riktigt roligt. Är du på skidresa med familjen kan du glädja dig åt de olika områden lämpade för knattarna. Är barnen glada är även föräldrarna glada och ni får en skidsemester ni sent kommer att glömma!

För mer erfarna skidåkare finns flera utmaningar i Kronplatz eftersom skidorten är en av få i Alperna som kan erbjuda hela fem svarta backar. Dessa backar är verkligen inget för veklingar, så var beredd på en stor utmaning! Mitt i backarna, i skidområdet finns 40 stugor där du kan både äta och dricka gott, antingen inomhus eller ute på en terrass som badar i solsken.

Roliga aktiviteter i Kronplatz

Gillar du att åka längdskidor är det kanske dags att utvidga längdskidåkningen genom att testa på skidskytte. I Kronplatz har de kurser för alla nivåer inom skidskytte. Vill du däremot ta dig nerför en backe istället ska du åka kälke, för ingen skidsemester är fulländad utan att ha åkt kälke. Så passa på att ha skoj i någon av kälkbackarna som finns att tillgå i Kronplatz!

Du kan även gå på snöskoturer. Snöskor påminde förr i tiden om tennisracketar som sattes på fötterna för att ta sig fram på snön där det annars var mer eller mindre omöjligt. Dagens snöskor är däremot betydligt modernare men har samma syfte. Du kan hyra snöskor och ge dig ut själv eller på ett tryggare sätt följa med en guide som tar dig ut på en fantastisk tur.

Ta dig till Kronplatz

Snabbaste vägen att komma till Kronplatz är med flygplan och den närmaste flygplatsen är Bolzano, men den är tyvärr nog inte den lättaste att ta sig till. Däremot finns det även större flygplatser inom räckhåll, såsom Airport Innsbruck med 105 kilometers avstånd eller Airport Treviso med 195 kilometers avstånd. Från och till flygplatsen kan du åka med transfer.

Du kan även ta dig till Kronplatz från busstationen i Bruneck, varifrån bussar avgår till alla byarna i Kronplatz. Om du vill finns det även möjlighet att ta sig fram med tåg. Till Fortezza finns det internationella tåganslutningar, där får du sedan byta till ett lokaltåg som åker till Pustertalområdet.

Skidområden Kronplatz är del av

Kronplatz ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 10 andra skidorter.

Byar i närheten av Kronplatz

Om ni planerar en att resa till Kronplatz kan ni även bo i någon av dessa byar som alla har tillgång till skidsystemet i Kronplatz:

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Kronplatz.

Mer om skidhyra i Kronplatz

Skidskolor

I Kronplatz kan ni boka 30 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Kronplatz här

Restauranger

Det finns 129 restauranger i Kronplatz och 40 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Europeiskt och Pizza.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 94 hotell, lägenheter och stugor/hus i Kronplatz.
66 boenden
Pris/natt från:
555 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1350 kr
2 boenden
Pris/natt från:
Okänt
13 boenden
Pris/natt från:
815 kr
11 boenden
Pris/natt från:
873 kr
Ett boende
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar

Vi arrangerar skidresor till Kronplatz