Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Arabba, Italien

Om du vill uppleva din skidsemester från hjärtat av Dolomiti Superski, som är världens största skidområde, då är det till byn Arabba i Italien du ska åka. Arabba ligger på 1 610 meters höjd och är en genuin liten by, samtidigt som det är den mest kända byn i Dolomiti Superski-området. I Arabba är det lätt att känna sig som en av invånarna, då de alla är mycket gästvänliga och måna om de som kommer på sin skidresa hit. Dessutom är byn vackert belägen omgiven av imponerande bergstoppar.

Attraktiv skidåkning

I Arabbas skidområde har du tillgång till 60 km pister, 31 moderna liftar, 58 km spår för längdskidåkning och en snowboard-park. Dessutom kan du åka skidor i ytterligare fyra dalar som är sammanlänkade med Arabba genom liftar och ger dig 500 km pister.

För att förgylla din skidresa ytterligare har du även tillgång till hela Dolomiti Superski-området, om du så önskar. Dolomiti Superski området har hela 1220 km pister och 497 liftar. Skidresor som denna, med alla sina alternativ, hittar du inte överallt.

Lugnet efter skidåkningen

Till Arabba åker man inte för att festa, utan det är en liten lugn by dit man åker på skidsemester för den fantastiska skidåkningens skull. Trots det finns det lite av varje här. Byn har flera restauranger som erbjuder allt från pizza till riktigt fin mat. Dessutom erbjuder byn ett par barer som du kan gå till efter en dag i skidbacken.

Hur resa till Arabba?

Den närmaste flygplatsen finns i Bolzano och är belägen 77 km från Arabba. Andra närliggande flygplatser finns i Innsbruck som är 145 km från byn eller Trevisio som finns 150 km bort. Åker du med bil så undvik att resa på en lördag, då det alltid är mycket trafik på grund av alla andra som ska till sina skidresor. Från Malmö till Arabba tar det ca 15 timmar om man räknar bort trafiken.

Närmaste tågstation finner du i Bressanone som är runt 70 km från Arabba. Hur du än väljer att ta dig till Arabba, kommer du garanterat att få en oförglömlig skidåkning när du väl är framme.

Skidområden Arabba är del av

Hyr skidutrustning i Arabba

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Arabba. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Arabba här

Skidskola i Arabba

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 4 olika klasser och instruktörer i Arabba som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Arabba här

Hotell & boende i Arabba

Hos oss hittar ni totalt 62 hotell, lägenheter och stugor/hus i Arabba.
40 boenden
Pris/natt från: 774 kr
5 boenden
Pris/natt från: 535 kr
14 boenden
Pris/natt från: 698 kr
3 boenden
Pris/natt från: 2880 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Arabba

Sunweb
SnowTrex