Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alpe di Siusi, Italien

Är det viktigt för dig att din skidresa tillbringas i en mysig atmosfär med vacker natur och en autentisk omgivning, då är det till Alpe di Siusi-Seismer Alm i Italien du ska åka. Här kan du välja att bo i stuga, lägenhet eller på hotell.

Förutom sitt ändlösa perspektiv och sin fantastiska utsikt, gör de soliga och skyddade backarna Alpe di Siusi till en perfekt plats för dig med din familj eller dina vänner att spendera er skidsemester på. Förutom allt detta erbjuder skidorten 60 km pister för utförsåkarna, 80 km spår för långfärdsåkarna, men även 30 km vandringsleder för de som vill njuta av naturen på sin skidsemester i en långsammare takt.

Mer om skidområdet

Skidområdet ligger på en höjd mellan 1 060-2 245 meter och har 23 liftar som tar dig till backarna. Det finns en Ski Fun Park för barnen och även en snöpark som är 1500 m lång för snowboardåkarna som inkluderar en half-pipe.

Vill du göra något annat än att stå på skidorna en dag, då ska du åka kälke i de specialgjorda backarna för kälkåkning. Den längsta backen är på 4,7 km och du kommer garanterat ha roligt. Har du ingen egen kälke kan du självklart hyra en.

Förutom de 60 km pister som finns i Alp di Siusi är det även möjligt att åka skidor i det stora skidområdet Dolomiti Superski som utgörs av sammanlagt 12 skidorter, inklusive Alp di Siusi. Här kan du utforska hela 1 220 km pister i olika nivåer, och det finns 450 liftar som hjälper dig att komma upp till backarna. På din skidresa här kan du upptäcka nya backar varje dag och njuta av din semester fullt ut.

Aktiviteter utöver skidåkningen

I Alp di Siusi kan du åka på skidturer, där du tar dig igenom backar och skog för att ta dig upp på berget samtidigt som du har en fantastisk vy runt dig, träffar på vilda djur och får oförglömliga upplevelser. Mödan att ta sig uppför är värd all kraft när du sen svischar nerför berget igen.

Du kan även ge dig ut på en färd med snöskor. Snöskor kan associeras med tennisracket som sätts på fötterna. Dessa gör att du enkelt kan ta dig fram i djup snö och på så sätt ta dig till ställen som du inte annars hade fått uppleva.

Du kan även ägna en eftermiddag åt skridskoåkning, eller varför inte spela lite hockey eller testa på curling. På skidresor ska det precis som i Alp di Siusi finnas roliga saker utöver skidåkning att göra.

Ta dig till Alp di Siusi

Skidresor ska vara lätta att ta sig till, vilket Alp di Siusi är. Det snabbaste sättet är antagligen att flyga till den närliggande flygplatsen i Innsbruck. Därifrån kan du ta buss till Alp di Siusi.

Föredrar du tåg så stannar de i både Bressanone och Bolzano. Härifrån tar du buss sista biten.

Skidområden Alpe di Siusi är del av

Alpe di Siusi ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 10 andra skidorter.

Skidskola i Alpe di Siusi

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Alpe di Siusi som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Alpe di Siusi här

Hotell & boende i Alpe di Siusi

Hos oss hittar ni totalt 77 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alpe di Siusi.
41 boenden
Pris/natt från: 524 kr
15 boenden
Pris/natt från: 625 kr
19 boenden
Pris/natt från: 966 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2458 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns