Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alleghe/Civetta, Italien

Skidorten Alleghe/Civetta ligger i regionen Bellunoi Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Alleghe/Civetta. Skidsäsongen i Alleghe/Civetta sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Alleghe/Civetta har pister på totalt 72 kilometer, varav 28 kilometer är blåa enkla pister, 36 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 23 liftar, med en totalkapacitet på 34808 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2100 meter, vilket ger en fallhöjd på 1100 meter. Den längsta pisten som finns i Alleghe/Civetta är 3 kilometer.

I Alleghe/Civetta kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 76 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Alleghe/Civetta

För er som vill flyga ner till Alleghe/Civetta så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Alleghe/Civetta är 54 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Treviso Airport (85 kilometers avstånd), samt Marco Polo, Venedig (103 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Alleghe/Civetta

Skidorter nära Alleghe/Civetta är bland annat Arabba (15 kilometers avstånd), Cortina d'Ampezzo (17 kilometers avstånd) och Passo San Pellegrino-Falcade (18 kilometers avstånd).

Skidområden Alleghe/Civetta är del av

Alleghe/Civetta ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 10 andra skidorter.

Skidskola i Alleghe/Civetta

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Alleghe/Civetta som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Alleghe/Civetta här

Hotell & boende i Alleghe/Civetta

Hos oss hittar ni totalt 66 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alleghe/Civetta.
52 boenden
Pris/natt från: 553 kr
11 boenden
Pris/natt från: 927 kr
3 boenden
Pris/natt från: 860 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns