Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alleghe/Civetta, Italien

Söker ni information om skidortern Alleghe/Civetta? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 1111 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2090 meter. Längsta pisten i Alleghe/Civetta är 3 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Alleghe/Civetta är december till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Treviso Airport som ligger 85 kilometer från Alleghe/Civetta. Arabba är närmaste skidort till Alleghe/Civetta med ett avstånd på 15 kilometer.

Skidområden Alleghe/Civetta är del av

Alleghe/Civetta ingår i skidområdet Dolomiti Superski tillsammans med 11 andra skidorter.

Skidskola i Alleghe/Civetta

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Alleghe/Civetta som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Alleghe/Civetta här

Hotell & boende i Alleghe/Civetta

Hos oss hittar ni totalt 90 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alleghe/Civetta.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 534 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
12 boendealternativ
Pris/natt från: 950 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 881 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns