Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Billigaste skidsemestern 2013/2014 hittar ni i Tjeckien

En jämförelse gjord av Pricerunner visar var man hittar den billigaste skidsemestern för en svensk familj i världen. Vad man tittat på är en skidresa för ett familj med 2 barn inklusive resa, boende i sex nätter, transfer, mat & nöjen, liftkort och hyra av skidutrustning.

34 skidorter världen över har jämförts och som vanligt dominerar östeuropa med Zelezna Ruda (17424 kr för hela skidsemestern) och Harrachov (18537 kr) i Tjeckien med Pamporovo, Bulgarien (24038 kr) som god trea. På fjärde har Vemdalen (24705 kr) klämt in sig och Bansko, Bulgarien (25732 kr) finns på femte plats.

Bland de dyraste skidorterna hittar man Courchevel, Frankrike på första plats som är enligt Priceunner 4 gånger så dyrt som Zelezna Ruda med ett totalpris på 73538 kr. Tvåa hamnade Vail, USA och trea Meribel i Frankrike.