Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Zelezna Ruda - Spicak

Zelezna Ruda - Spicak, Tjeckien

En av Tjeckiens mest populära skidorter är Zelezna Ruda. Vackert beläget i västra Tjeckien nära den tyska gränsen. Närmaste flygplatsen heter Prague-Ruzyne Airport och ligger ungefär 120 kilometer bort. För transport från flygplatsen till skidorten är det enklas att hyra bil. Det går även att åka med buss, men ganska glesa turer gör att det inte bli lika smidigt som med bil. Säsongen för skidåkning sträcker sig vanligtvis från början av december till slutet av april. Zelezna Ruda tillhör bergskedjan Sumava, och är en av de största skidresemålen i Europa utanför Alperna.

Olika svårighetsgrader på nedfarter – passar alla

Det finns 17 olika nedfarter. Flest finns det inom det mellansvåra registret. Det finns dock även möjligheter för den absoluta nybörjaren såväl som de erfarne att hitta något som passar. Skulle du föredra att åka på platt mark gå det utmärkt. 100 kilometer spår att åka längdskidor finns i anslutning till skidanläggningen.

Skidåkning för de allra minsta

Det finns flera speciella backar som är utformade för barn. Inte speciellt långa, ganska flacka och utan avstickande vägar. Detta gör att ditt barn inte riskerar att åka vilse, och det går utmärkt att låta dem åka själv i dessa backar. Det finns även ett ”Penguinland” för de allra minsta besökarna, där det alltid händer roliga aktiviteter i en lugn och trygg miljö.

Äta och bo i Zelezna Ruda

Det finns gott om restauranger i området, 52 stycken ligger närbeläget från skidbackarna. Det stora utbudet gör att det oftast är lätt att hitta någonstans att äta, oavsett vad preferenserna är. För dig som tycker om att värma upp kroppen efter en lång dag med vinteraktiviteter, så finns det två spahotell centralt belägna. Det finns även bra möjligheter att hyra lägenhet eller semesterhus i området, under alla säsonger.

Utforska området utanför pisterna

Zelezna Ruda är en utmärkt utgångspunkt för att äventyra i nationalparken Sumava national park. Här kan du vandra eller åka skidor, och till och med pröva på skridskor på någon av de frusna sjöarna inom området. Den närliggande staden Cesky Krumlov erbjuder en mycket rik och omfattande tjeckisk historia, och den har många viktiga monument. Ett stort slott i mitten av staden finns med på UNESCOs lista över världsarv. Helt klart värt ett besök för de som vill upptäcka lite grann utanför slalomåkningens branter.

Hotell & boende i Zelezna Ruda - Spicak

Hos oss hittar ni totalt 105 hotell, lägenheter och stugor/hus i Zelezna Ruda - Spicak.
90 boenden
Pris/natt från: 35 kr
12 boenden
Pris/natt från: 11 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1014 kr
Ett boende
Pris/natt från: 512 kr

Vi arrangerar skidresor till Zelezna Ruda - Spicak

SnowTrex