Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Courchevel, i hjärtat av Frankrike, men också i hjärtat av de tre dalarna, Les Trois Vallées. Ett stort och fantastiskt skidområde med 119 pister som sträcker sig över 150 kilometer pistad mark. Därtill ett stort område som lämpar sig för offpiståkning!

Närheten till övriga orter i "De tre dalarna" med bland annat populära och kända Val Thorens, gör att området är ett av världens största med över 600 kilometer preparerad pist i din närhet.

Courchevel passar alla och är populärt bland både barnfamiljer och kompisgäng. Det finns mängder av backar i alla nivåer.

Du hittar alpernas bästa mat i Courchevel

Förutom skidåkningen är detta skidorten nummer ett i Alperna för de som älskar mat. I Courchevel hittar du massvis med högklassiga restauranger med Michelin-stjärnor och den toppar listan över Alpernas bästa skidorter för foodies.

Boka boende i Courchevel

Courchevel är populärt, både bland fransmän och utlänningar. Tyvärr gör det orten till ganska dyr. Misströsta inte utan sök bland vanliga hotell och du kommer nog hitta något i rätt prisklass. Det finns mängder av enormt fina hotell, men givetvis även vanliga bed-and-breakfasts och småhotell. Försök boka i så god tid som möjligt.

Ta sig till Courchevel

Det är lätt att resa till Courchevel. Sök och boka din flygbiljett till Genève eller Lyon. Från Genève tar det ca två timmar och likaså från Lyon. Om du kommer med tåg, t.ex. från Nice eller Paris stiger du av vid Moûtiers Salins, vilket ligger ca 30 minuter från Courchevel.

Om du kommer med bil finns det gott om parkering för att vara en ort i Alperna.

Skidområden Courchevel är del av

Courchevel ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Vanliga frågor och svar om Courchevel

Läs svaret på 7 vanliga frågor som folk brukar ställa om Courchevel, bland annat:

Hyr skidutrustning i Courchevel

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Courchevel? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Courchevel här

Skidskola i Courchevel

Hos oss hittar ni just nu 23 olika skidskolor och lektioner i Courchevel som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Courchevel här

Hotell & boende i Courchevel

Hos oss hittar ni totalt 478 hotell, lägenheter och stugor/hus i Courchevel.
353 boenden
Pris/natt från: 890 kr
23 boenden
Pris/natt från: 1909 kr
9 boenden
Pris/natt från: 3558 kr
29 boenden
Pris/natt från: 1124 kr
38 boenden
Pris/natt från: 1103 kr
26 boenden
Pris/natt från: 2321 kr

Vi arrangerar skidresor till Courchevel

SnowTrex