Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Courchevel, Frankrike

Courchevel, i hjärtat av Frankrike, men också i hjärtat av de tre dalarna, Les Trois Vallées. Ett stort och fantastiskt skidområde med 119 pister som sträcker sig över 150 kilometer pistad mark. Därtill ett stort område som lämpar sig för offpiståkning!

Närheten till övriga orter i "De tre dalarna" med bland annat Val Thorens, gör att området är ett av världens största. Över 600 kilometer preparerad pist i din närhet.

Courchevel passar alla och är populärt bland både barnfamiljer och kompisgäng. Det finns mängder av backar i alla nivåer.

Boka boende i Courchevel

Courchevel är populärt, både bland fransmän och utlänningar. Tyvärr gör det orten till ganska dyr. Misströsta inte utan sök bland vanliga hotell och du kommer nog hitta något i rätt prisklass. Det finns mängder av enormt fina hotell, men givetvis även vanliga pensioner och småhotell. Försök boka i så god tid som möjligt.

Ta sig till Courchevel

Det är lätt att resa till Courchevel. Sök och boka din flygbiljett till Genève eller Lyon. Från Genève tar det ca två timmar och likaså från Lyon. Om du kommer med tåg, t.ex. från Nice eller Paris stiger du av vid Moûtiers Salins, vilket ligger ca 30 minuter från Courchevel.

Om du kommer med bil finns det gott om parkering, för att vara en alport.

Skidområden Courchevel är del av

Courchevel ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Courchevel

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Courchevel? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Courchevel här

Skidskola i Courchevel

Hos oss hittar ni just nu 28 olika skidskolor och lektioner i Courchevel som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Courchevel här

Hotell & boende i Courchevel

Hos oss hittar ni totalt 544 hotell, lägenheter och stugor/hus i Courchevel.
442 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1232 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 993 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 992 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 1223 kr
21 boendealternativ
Pris/natt från: 2393 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Courchevel