Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Andalo-Paganella, Italien

Söker ni information om skidortern Andalo-Paganella? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Andalo-Paganella finns totalt 17 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2125 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 700 meter. Skidsäsongen i Andalo-Paganella sträcker sig i regel från slutet november till mitten april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Andalo-Paganella ligger flygplatserna Verona Villafranca Airport och Treviso Airport närmast på 86 respektive 109 kilometers avstånd. Skidorter nära Andalo-Paganella är bland annat Monte Bondone, Madonna di Campiglio och Pinzolo.

Hyr skidutrustning i Andalo-Paganella

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Andalo-Paganella. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Andalo-Paganella här

Skidskola i Andalo-Paganella

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 16 olika klasser och instruktörer i Andalo-Paganella som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Andalo-Paganella här

Hotell & boende i Andalo-Paganella

Hos oss hittar ni totalt 165 hotell, lägenheter och stugor/hus i Andalo-Paganella.
112 boendealternativ
Pris/natt från: 650 kr
38 boendealternativ
Pris/natt från: 659 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 1138 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Andalo-Paganella

SnowTrex