Sökalternativ

Andalo-Paganella, Italien

Söker ni information om skidortern Andalo-Paganella? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Andalo-Paganella finns totalt 17 liftar med tillgång till 28 pister. Högsta pisten finns på 2125 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 700 meter. Skidsäsongen i Andalo-Paganella sträcker sig i regel från slutet november till mitten april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 7 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Andalo-Paganella ligger flygplatserna Treviso Airport och Orio Al Serio (Bergamo) närmast på 109 respektive 115 kilometers avstånd. Skidorter nära Andalo-Paganella är bland annat Monte Bondone, Madonna di Campiglio och Pinzolo.

Hyr utrustning i Andalo-Paganella

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Andalo-Paganella. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Andalo-Paganella här

Hotell & boende i Andalo-Paganella

Hos oss hittar ni totalt 175 hotell, lägenheter och stugor/hus i Andalo-Paganella.
97 boendealternativ
Pris/natt från: 467 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
54 boendealternativ
Pris/natt från: 567 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 980 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Andalo-Paganella