Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Andalo-Paganella, Italien

Andalo-Paganella är en skidort som ni hittar i provinsen Trento i de italienska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Andalo-Paganella är vanligtvis från slutet av november till början av april.

I Andalo-Paganella hittar ni 15 liftar med en liftkapacitet på 28196 personer/timme. Det finns 40 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 27 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2125 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1085 meter. Den längsta pisten som finns i Andalo-Paganella är 2.9 kilometer.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Andalo-Paganella. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Andalo-Paganella.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Andalo-Paganella 8 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Andalo-Paganella

Snabbaste sättet att ta sig till Andalo-Paganella är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 41 kilometer från Andalo-Paganella, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Verona Villafranca Airport, som ligger 86 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 109 kilometer till Andalo-Paganella.

Skidorter i närheten av Andalo-Paganella

Andra skidorter i närheten av Andalo-Paganella är t ex Monte Bondone som ligger 15 kilometer bort, Madonna di Campiglio med 15 kilometers avstånd samt Pinzolo, som ligger 18 kilometer från Andalo-Paganella.

Hyr skidutrustning i Andalo-Paganella

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Andalo-Paganella. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Andalo-Paganella här

Skidskola i Andalo-Paganella

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 14 olika klasser och instruktörer i Andalo-Paganella som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Andalo-Paganella här

Hotell & boende i Andalo-Paganella

Hos oss hittar ni totalt 129 hotell, lägenheter och stugor/hus i Andalo-Paganella.
88 boenden
Pris/natt från: 654 kr
27 boenden
Pris/natt från: 662 kr
14 boenden
Pris/natt från: 1144 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Andalo-Paganella

SnowTrex