Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Monte Bondone, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Monte Bondone? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Monte Bondone har 4 liftar och totalt 18 pister. Fallhöjden är som mest på 809 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2090 meter. Säsongen för skidåkning i Monte Bondone är vanligtvis från mitten december till mitten april.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Monte Bondone 26 kilometer preparerade spår.

Vill man flyga till närheten av Monte Bondone ligger flygplatserna Treviso Airport och Orio Al Serio (Bergamo) närmast på 99 respektive 113 kilometers avstånd. Skidorter nära Monte Bondone är bland annat Andalo-Paganella, Folgaria och Pinzolo.

Liftarna i Monte Bondone är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 100 centimeter.

Hyr skidutrustning i Monte Bondone

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Monte Bondone här

Skidskola i Monte Bondone

Om ni är ute efter att boka skidskola i Monte Bondone kan vi genom CheckYeti erbjuda 5 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Monte Bondone här

Hotell & boende i Monte Bondone

Hos oss hittar ni totalt 24 hotell, lägenheter och stugor/hus i Monte Bondone.
12 boendealternativ
Pris/natt från: 342 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 485 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1384 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Monte Bondone