Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Monte Bondone, Italien

Skidorten Monte Bondone ligger i provinsen Trento i de italienska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Monte Bondone. Säsongen för skidåkning i Monte Bondone är vanligtvis från mitten av december till mitten av april.

Monte Bondone är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 56 centimeter. 74% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 75% av liftarna går.

Monte Bondone erbjuder totalt 18 kilometer pister, varav 4 kilometer är blåa lite enklare pister och 14 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 4 liftar som kan ta 6100 personer/timme uppför backarna. Högsta pisten finns på 2090 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 901 meter. Den längsta pisten som finns i Monte Bondone är 3.55 kilometer.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Monte Bondone. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Monte Bondone.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Monte Bondone 36 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Monte Bondone

För er som vill flyga ner till Monte Bondone så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Monte Bondone är 51 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Verona Villafranca Airport, som ligger 72 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 99 kilometer till Monte Bondone.

Närmaste skidorter till Monte Bondone

Andra skidorter i närheten av Monte Bondone är t ex Andalo-Paganella som ligger 15 kilometer bort, Folgaria med 16 kilometers avstånd samt Lavarone, som ligger 20 kilometer från Monte Bondone.

Hyr skidutrustning i Monte Bondone

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Monte Bondone här

Skidskola i Monte Bondone

Om ni är ute efter att boka skidskola i Monte Bondone kan vi genom CheckYeti erbjuda 7 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Monte Bondone här

Hotell & boende i Monte Bondone

Hos oss hittar ni totalt 25 hotell, lägenheter och stugor/hus i Monte Bondone.
13 boendealternativ
Pris/natt från: 341 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
8 boendealternativ
Pris/natt från: 482 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 943 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Monte Bondone

SnowTrex