Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Folgaria, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Folgaria? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Folgaria och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Folgaria finns totalt 29 liftar med tillgång till 39 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 893 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Folgaria ligger flygplatserna Verona Villafranca Airport och Treviso Airport närmast på 62 respektive 85 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Folgaria är t ex Monte Bondone, La Polsa och Andalo-Paganella.

Hyr skidutrustning i Folgaria

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Folgaria. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Folgaria här

Skidskola i Folgaria

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 25 olika klasser och instruktörer i Folgaria som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Folgaria här

Hotell & boende i Folgaria

Hos oss hittar ni totalt 75 hotell, lägenheter och stugor/hus i Folgaria.
44 boendealternativ
Pris/natt från: 438 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 588 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 606 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1580 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Folgaria

SnowTrex