Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Folgaria, Italien

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Folgaria i Italien alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Folgaria är början av december till början av april.

I Folgaria hittar ni 26 liftar med en liftkapacitet på 39440 personer/timme. Det finns 70 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 37 kilometer blåa pister, 28 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 4 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1824 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 586 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 45 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Folgaria

För er som vill flyga ner till Folgaria så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Folgaria är 62 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Verona Villafranca Airport, som ligger 62 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 85 kilometer till Folgaria.

Skidorter i närheten av Folgaria

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Folgaria ligger Lavarone. Andra skidorter som ligger nära är Monte Bondone (16 kilometer) och Brentonico Ski (23 kilometer).

Hyr skidutrustning i Folgaria

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Folgaria. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Folgaria här

Skidskola i Folgaria

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 22 olika klasser och instruktörer i Folgaria som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Folgaria här

Hotell & boende i Folgaria

Hos oss hittar ni totalt 57 hotell, lägenheter och stugor/hus i Folgaria.
37 boenden
Pris/natt från: 429 kr
2 boenden
Pris/natt från: 576 kr
15 boenden
Pris/natt från: 657 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1548 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Folgaria

SnowTrex