Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Folgaria, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Folgaria? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Folgaria och andra skidorter inom nära räckhåll.

I Folgaria finns totalt 29 liftar med tillgång till 39 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 893 meter. Längsta pisten har en längd på hela 6 kilometer.

Vill man flyga till närheten av Folgaria ligger flygplatserna Treviso Airport och Marco Polo närmast på 85 respektive 101 kilometers avstånd. Andra skidorter i närheten av Folgaria är t ex Monte Bondone, La Polsa och Andalo-Paganella.

Hyr skidutrustning i Folgaria

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Folgaria. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Folgaria här

Hotell & boende i Folgaria

Hos oss hittar ni totalt 67 hotell, lägenheter och stugor/hus i Folgaria.
35 boendealternativ
Pris/natt från: 417 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 559 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1502 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Folgaria