Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Lavarone ligger i provinsen Trento i de italienska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Lavarone. Säsongen för skidåkning i Lavarone är vanligtvis från början av december till mitten av mars.

Lavarone har pister på totalt 30 kilometer, varav 22 kilometer är blåa enkla pister, 6 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 14 liftar, med en totalkapacitet på 15400 personer/timme. Högsta pisten finns på 1600 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 426 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Lavarone 40 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Lavarone har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Lavarone

För er som vill flyga ner till Lavarone så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Lavarone är 58 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Verona Villafranca Airport, som ligger 67 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 79 kilometer till Lavarone.

Närmaste skidorter till Lavarone

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Lavarone ligger Folgaria. Andra skidorter som ligger nära är Monte Bondone (20 kilometer) och Brentonico Ski (31 kilometer).

Restauranger

Det finns 35 restauranger i Lavarone och 12 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Pizza och Norditalienskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Lavarone.
8 boenden
Pris/natt från:
697 kr
7 boenden
Pris/natt från:
526 kr