Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Brentonico Ski
Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Brentonico Ski, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Brentonico Ski ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Brentonico Ski finns totalt 5 liftar med tillgång till 22 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1583 meter, vilket ger en fallhöjd på 363 meter.

Flyg till Brentonico Ski

Snabbaste sättet att ta sig till Brentonico Ski är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Verona Villafranca Airport ligger endast 43 kilometer från Brentonico Ski, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (81 kilometers avstånd), samt Orio Al Serio (Bergamo), Milano (97 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Brentonico Ski

Andra skidorter i närheten av Brentonico Ski är t ex Folgaria som ligger 23 kilometer bort, Monte Bondone med 30 kilometers avstånd samt Lavarone, som ligger 31 kilometer från Brentonico Ski.

Restauranger

Det finns 38 restauranger i Brentonico Ski och 13 olika typer av kök, varav de mest populära är Italienskt, Pizza och Medelhavet.