Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Andalo-Paganella

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Andalo-Paganella, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Vägbeskrivning flygplatser till Andalo-Paganella

Hitta rätt till Andalo-Paganella från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Andalo-Paganella. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Orio Al Serio (Bergamo) - Andalo-Paganella 218 km, 2 timmar 33 min
Treviso Airport - Andalo-Paganella 167 km, 2 timmar 38 min

Vi arrangerar skidresor till Andalo-Paganella