Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valmorel, Frankrike

Valmorel är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Valmorel för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Bästa tiden för att åka skidor i Valmorel är mitten av december till mitten av april.

Valmorel har pister på totalt 165 kilometer, varav 115 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 47 liftar, med en totalkapacitet på 61084 personer/timme. Valmorel är en del av skidområdet Le Grand Domaine - Valmorel/Doucy/Celliers/St Francois Longchamp, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 2403 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1153 meter. Den längsta pisten som finns i Valmorel är 4 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Valmorel

Snabbaste sättet att ta sig till Valmorel är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Aix Les Bains, Chambery ligger endast 48 kilometer från Valmorel, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Grenoble Saint Geoirs, Lyon, som ligger 88 kilometer bort, och Geneva International Airport, Genève som har ett avstånd på 90 kilometer till Valmorel.

Närmaste skidorter till Valmorel

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Valmorel ligger Saint François Longchamp. Andra skidorter som ligger nära är Brides-les-Bains (10 kilometer) och Saint Martin de Belleville (10 kilometer).

Hyr skidutrustning i Valmorel

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Valmorel här

Hotell & boende i Valmorel

Hos oss hittar ni totalt 387 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valmorel.
337 boenden
Pris/natt från: 573 kr
11 boenden
Pris/natt från: 726 kr
18 boenden
Pris/natt från: 789 kr
15 boenden
Pris/natt från: 1181 kr
5 boenden
Pris/natt från: 1698 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2698 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valmorel

Sunweb
SnowTrex