Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Valmorel, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Valmorel? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Valmorel har 48 liftar och totalt 103 pister. Fallhöjden är som mest på 1300 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2550 meter. Längsta pisten i Valmorel är 4 kilometer.

Om man tröttnar på backarna i Valmorel eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 20 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 15 restaurangerna som finns att tillgå.

Flyger man till Aix Les Bains kommer man riktigt nära Valmorel, endast 48 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Valmorel. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Valmorel ligger Saint François Longchamp.

Hyr skidutrustning i Valmorel

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Valmorel här

Skidskola i Valmorel

Om ni är ute efter att boka skidskola i Valmorel kan vi genom CheckYeti erbjuda 3 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Valmorel här

Hotell & boende i Valmorel

Hos oss hittar ni totalt 659 hotell, lägenheter och stugor/hus i Valmorel.
573 boendealternativ
Pris/natt från: 359 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 733 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 796 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 1192 kr
22 boendealternativ
Pris/natt från: 1713 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2723 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Valmorel

Sunweb
SnowTrex