Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saint Martin de Belleville, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Saint Martin de Belleville, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Saint Martin de Belleville ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Saint Martin de Belleville har 29 liftar och totalt 61 pister. Högsta pisten finns på 2850 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1448 meter. Säsongen för skidåkning i Saint Martin de Belleville är vanligtvis från mitten av december till april.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 28 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Närmaste flygplats är Aix Les Bains som ligger 57 kilometer från Saint Martin de Belleville. Några välriktade stenkast från Saint Martin de Belleville ligger Meribel, avståndet är endast 5 kilometer.

Skidområden Saint Martin de Belleville är del av

Saint Martin de Belleville ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Saint Martin de Belleville

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Martin de Belleville.

Boka skidutrustningen online i Saint Martin de Belleville här

Skidskola i Saint Martin de Belleville

I Saint Martin de Belleville kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Martin de Belleville här

Hotell & boende i Saint Martin de Belleville

Hos oss hittar ni totalt 176 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Martin de Belleville.
130 boendealternativ
Pris/natt från: 1122 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 1124 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 719 kr
17 boendealternativ
Pris/natt från: 1354 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1736 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 6379 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns