Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Saint Martin de Belleville i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Saint Martin de Belleville sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

I Saint Martin de Belleville hittar ni 156 liftar med en liftkapacitet på 282383 personer/timme. Det finns 600 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 312 kilometer blåa pister, 216 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 72 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Les 3 Vallées - Val Thorens/Les Menuires/Méribel/Courchevel som Saint Martin de Belleville ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3230 meter, vilket ger en fallhöjd på 2130 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Saint Martin de Belleville finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 118 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Saint Martin de Belleville

Vill man flyga till Saint Martin de Belleville så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 57 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Torino International Airport, Turin (92 kilometers avstånd), samt Grenoble Saint Geoirs, Lyon (92 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Saint Martin de Belleville

Inte långt från Saint Martin de Belleville ligger skidorten Meribel, avståndet är endast 5 kilometer. Ni hittar även skidorterna Les Menuires på 6 kilometers avstånd och La Tania, 9 kilometer från Saint Martin de Belleville.

Skidområden Saint Martin de Belleville är del av

Saint Martin de Belleville ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Martin de Belleville.

Mer om skidhyra i Saint Martin de Belleville

Skidskolor

I Saint Martin de Belleville kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Martin de Belleville här

Restauranger

Det finns 22 restauranger i Saint Martin de Belleville och 14 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 213 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Martin de Belleville.
130 boenden
Pris/natt från:
1129 kr
14 boenden
Pris/natt från:
1131 kr
25 boenden
Pris/natt från:
723 kr
30 boenden
Pris/natt från:
1362 kr
7 boenden
Pris/natt från:
1746 kr
7 boenden
Pris/natt från:
6418 kr