Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Saint Martin de Belleville, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Saint Martin de Belleville i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Saint Martin de Belleville sträcker sig i regel från mitten av november till början av maj.

Backarna och liftarna i Saint Martin de Belleville är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 220 centimeter. Just idag är 98% av liftarna och 92% av backarna öppna.

I Saint Martin de Belleville hittar ni 156 liftar med en liftkapacitet på 282383 personer/timme. Det finns 600 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 312 kilometer blåa pister, 216 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 72 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Les 3 Vallées - Val Thorens/Les Menuires/Méribel/Courchevel som Saint Martin de Belleville ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3230 meter, vilket ger en fallhöjd på 2130 meter.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Saint Martin de Belleville finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 118 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Saint Martin de Belleville

Vill man flyga till Saint Martin de Belleville så ligger flygplatsen Aix Les Bains, Chambery närmast, på ett avstånd av 57 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Torino International Airport, Turin (92 kilometers avstånd), samt Grenoble Saint Geoirs, Lyon (92 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Saint Martin de Belleville

Inte långt från Saint Martin de Belleville ligger skidorten Meribel, avståndet är endast 5 kilometer. Ni hittar även skidorterna Les Menuires på 6 kilometers avstånd och La Tania, 9 kilometer från Saint Martin de Belleville.

Skidområden Saint Martin de Belleville är del av

Saint Martin de Belleville ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Saint Martin de Belleville

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint Martin de Belleville.

Boka skidutrustningen online i Saint Martin de Belleville här

Skidskola i Saint Martin de Belleville

I Saint Martin de Belleville kan ni boka 3 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Saint Martin de Belleville här

Hotell & boende i Saint Martin de Belleville

Hos oss hittar ni totalt 276 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint Martin de Belleville.
205 boendealternativ
Pris/natt från: 1085 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 1087 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 1309 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1678 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 6166 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns