Sökalternativ

La Tania, Frankrike

La Tania ligger i de franska Alperna, bara några mil från Italien. En skidresa till La Tania är extra roligt för skidåkaren, eftersom fjället har massor med bra pister. På fjället finns hela 62 liftar och dessutom 109 pister att välja bland, alla olika. Pisten som ligger högst upp är hela 3200 meter över havet och den högsta fallhöjden ligger på 1850 meter. La Tania erbjuder backar för alla, vare sig man är nybörjare, medelbra eller ligger på toppklass. Fjället ligger mitt i en stor skog som ger åkarna fantastiska vyer, så ta med den lilla kameran i skidjackan.

För länge sedan hette skogen "La Tagna" då området på den tiden var fylld av björnar, men efter tjugotalet försvann de. I slutet av 1980-talet bestämde man sig för att bygga om området till en skidresort. Man jobbade hårt med att bevara mystiken kring skogen och fjället och byggde därför robusta trästugor som skulle passa bra in med omgivningen. Än idag har den mysiga alpbyn en spännande mystik över sig och omger besökaren med en varm och inbjudande känsla.

Gör många aktiviteter på dina skidresa till La Tania

Förutom förstklassig skidåkning i den pudervita snön, erbjuder La Tania väldigt mycket mer. Något som alla borde prova på är att åka hundsläde. Detta är något som de flesta har sett på tv, men aldrig haft chansen att göra. Att åka fram i en snabb fart, dragen av ett gäng glada hundar är en minnesvärd upplevelse. En annan härlig upplevelse är att ta del av en snöskotertur som sedan avslutas med gourmetmat i en mysig alpstuga.

Under en skidresa till La Tania får man chansen att göra saker som man bara har drömt om förr. Att göra roliga saker hela dagarna gör dock kroppen trött, men fina hotell och stugor finns att vila upp sig i. Efter långa dagar i snön kan det kännas skönt med ett bad eller en varm dusch innan det är dags för middagen.

Att äta god mat är inte svårt i La Tania eftersom området har mängder av restauranger att tillgå. För den som vill släcka sin törst ännu mer, finns det många bra baralternativ att slappna av på. La Tania erbjuder massor av roliga event att ta del av. Vad sägs om en skidorientering? Man åker då runt på skidor och svarar på kluriga gåtor, samtidigt som man får se hela fjället. Kort och gott, i La Tania finns något för alla att göra.

Skidområden La Tania är del av

La Tania ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr utrustning i La Tania

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Tania. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i La Tania här

Hotell & boende i La Tania

Hos oss hittar ni totalt 1166 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Tania.
855 boendealternativ
Pris/natt från: 379 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr
56 boendealternativ
Pris/natt från: 285 kr
160 boendealternativ
Pris/natt från: 372 kr
50 boendealternativ
Pris/natt från: 931 kr
40 boendealternativ
Pris/natt från: 2073 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till La Tania