Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

La Tania, Frankrike

La Tania ligger i de franska Alperna, bara några mil från Italien. En skidresa till La Tania är extra roligt för skidåkaren, eftersom fjället har massor med bra pister. På fjället finns hela 62 liftar och dessutom 109 pister att välja bland, alla olika. Pisten som ligger högst upp är hela 3200 meter över havet och den högsta fallhöjden ligger på 1850 meter. La Tania erbjuder backar för alla, vare sig man är nybörjare, medelbra eller ligger på toppklass. Fjället ligger mitt i en stor skog som ger åkarna fantastiska vyer, så ta med den lilla kameran i skidjackan.

För länge sedan hette skogen "La Tagna" då området på den tiden var fylld av björnar, men efter tjugotalet försvann de. I slutet av 1980-talet bestämde man sig för att bygga om området till en skidresort. Man jobbade hårt med att bevara mystiken kring skogen och fjället och byggde därför robusta trästugor som skulle passa bra in med omgivningen. Än idag har den mysiga alpbyn en spännande mystik över sig och omger besökaren med en varm och inbjudande känsla.

Gör många aktiviteter på dina skidresa till La Tania

Förutom förstklassig skidåkning i den pudervita snön, erbjuder La Tania väldigt mycket mer. Något som alla borde prova på är att åka hundsläde. Detta är något som de flesta har sett på tv, men aldrig haft chansen att göra. Att åka fram i en snabb fart, dragen av ett gäng glada hundar är en minnesvärd upplevelse. En annan härlig upplevelse är att ta del av en snöskotertur som sedan avslutas med gourmetmat i en mysig alpstuga.

Under en skidresa till La Tania får man chansen att göra saker som man bara har drömt om förr. Att göra roliga saker hela dagarna gör dock kroppen trött, men fina hotell och stugor finns att vila upp sig i. Efter långa dagar i snön kan det kännas skönt med ett bad eller en varm dusch innan det är dags för middagen.

Att äta god mat är inte svårt i La Tania eftersom området har mängder av restauranger att tillgå. För den som vill släcka sin törst ännu mer, finns det många bra baralternativ att slappna av på. La Tania erbjuder massor av roliga event att ta del av. Vad sägs om en skidorientering? Man åker då runt på skidor och svarar på kluriga gåtor, samtidigt som man får se hela fjället. Kort och gott, i La Tania finns något för alla att göra.

Skidområden La Tania är del av

La Tania ingår i skidområdet Les Trois Vallees tillsammans med 6 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i La Tania

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i La Tania. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i La Tania här

Skidskola i La Tania

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 15 olika klasser och instruktörer i La Tania som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i La Tania här

Hotell & boende i La Tania

Hos oss hittar ni totalt 1422 hotell, lägenheter och stugor/hus i La Tania.
1141 boendealternativ
Pris/natt från: 438 kr
18 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
85 boendealternativ
Pris/natt från: 693 kr
94 boendealternativ
Pris/natt från: 430 kr
50 boendealternativ
Pris/natt från: 1075 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 964 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns