Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till La Tania

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till La Tania, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till La Tania

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till La Tania, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Malmö - La Tania 1 552 km, 16 timmar 12 min

Vägbeskrivning flygplatser till La Tania

Hitta rätt till La Tania från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till La Tania. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Grenoble Saint Geoirs - La Tania 176 km, 2 timmar 1 min
St Exupéry - La Tania 181 km, 2 timmar 3 min
Geneva International Airport - La Tania 142 km, 2 timmar 17 min
Aix Les Bains - La Tania 103 km, 1 tim 19 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns