Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i La Tania

Om du vill hyra skidor eller snowboardutrustning i La Tania har du hittat helt rätt. Genom vårt samarbete med Skiset kan ni spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats. Ni vet att er utrustning väntar på er när ni kommer fram till La Tania, och ni behöver inte oroa er för att utrustningen vill ha redan är uthyrd.

Skiset samarbetar för tillfället med 2 butiker i La Tania, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

Boka skidutrustningen online i La Tania här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i La Tania

Ski Legend

Immeuble Le Christiana La Tania, 73120, Courchevel
Öppettider: Mån-Sön 08:30-19:00

Ski Wave

La Tania, 73120, Courchevel
Öppettider: Mån-Sön 08:30-19:00
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns