Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Saint François Longchamp

Saint François Longchamp, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Saint François Longchamp i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Bästa tiden för att åka skidor i Saint François Longchamp är mitten av december till mitten av april.

Skidåkningen i Saint François Longchamp är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 185 centimeter. 85% av liftarna är igång idag, och 81% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Saint François Longchamp har pister på totalt 165 kilometer, varav 115 kilometer är blåa enkla pister, 35 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 15 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 47 liftar, med en totalkapacitet på 61119 personer/timme. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Le Grand Domaine - Valmorel/Doucy/Celliers/St Francois Longchamp som Saint François Longchamp ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta pisten finns på 2403 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1153 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Saint François Longchamp

Flyger man till Aix Les Bains, Chambery kommer man riktigt nära Saint François Longchamp då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 45 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Grenoble Saint Geoirs, Lyon, som ligger 81 kilometer bort, och Geneva International Airport, Genève som har ett avstånd på 93 kilometer till Saint François Longchamp.

Närmaste skidorter till Saint François Longchamp

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Saint François Longchamp ligger Valmorel. Ni hittar även skidorterna Saint Martin de Belleville på 12 kilometers avstånd och Meribel, 16 kilometer från Saint François Longchamp.

Hyr skidutrustning i Saint François Longchamp

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Saint François Longchamp.

Boka skidutrustningen online i Saint François Longchamp här

Hotell & boende i Saint François Longchamp

Hos oss hittar ni totalt 125 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint François Longchamp.
58 boendealternativ
Pris/natt från: 603 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
42 boendealternativ
Pris/natt från: 429 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 413 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 804 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns